Hvad er dinnermusik?

Dinnermusik er en kunst inden for musikken, hvor der spilles dejlig behagelig baggrundsmusik. Det er en vanskelig disciplin inden for musikken, fordi der skal være en rigtig god ”kontakt” til de mennesker der er tilstede.

Hvad er en pianist?

En pianist er en musiker, eller en person der spiller musik, enten på flygel eller klaver. For at kunne mestre det at spille dinnermusik kræver det et meget stort overskud til musikken. Det kommer med mange års erfaring.

Hvad er middagsmusik?

Middagsmusik er stille baggrundsmusik der spilles under middagen eller spisning. Det er en oversættelse af dinnermusik. Men samtidig er det også mere brugt hvor det kun er under spisningen der spilles.

Hvad er hyggepianist?

En hyggepianist spiller typisk til bryllup og receptioner. Det er stille baggrundsmusik hvor det er let at føre en samtale. Det kan være forskellige instrumenter men ofte er det klaver eller piano.

Hvilke områder dækker hyggepiano?

Jeg kommer gerne og spiller dinnermusik for jer i hele Jylland. Det inkluderer, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Aarhus, Ålborg, Esbjerg, Herning, Randers, Silkeborg, Kolding, Vejle.

Hvad er prisen for dinnermusik til bryllup?

Prisen for musik til bryllup varier alt efter hvor lang tid i ønsker jag skal spille. Standard prisen er fra 3500,- for 6 timer, plus evt. kørsel.

Betaling for hyggepiano.

Betalingen foregår på samme dag kontant eller mobilepay. Der er også mulighed for forudbetaling med bankoverførsel.

Få en uforglemmelig oplevelse!

Send en besked og jeg ringer dig op.