Unik piano musik til bryllup

Musik til bryllupSkal musikken under middagen til jeres bryllup leveres af erfaren pianist?

Når gæsterne sætter sig ved bordene ved jeres bryllupsfest. Kan det ske til hyggelige klavertoner, og den helt rigtige stemning.

Jeg har mange års erfaring, og de tilbagemeldinger jeg får er altid positive. Jeg har et bredt repertoiret med mere end 400 sange. I kan frit vælge og være med til at sammensætte lige det som i ønsker.

Jeg vil gerne komme med mine foreslag, og være behjælpelig med at sammensætte live musikken. På den måde så det skaber den helt rigtige stemning der passer jeres gæster.

Hør et eksempel her på musikken:

 

Gør bryllupsfesten ekstra festlig og få:

Underholdning til konfirmation

 • Professionel og stemnings-skabende live musik af høj kvalitet.
 • Diskret og afdæmpet pianomusik, så man kan tale sammen.
 • Akkompagnement til festsangene og brudevalsen.

Hvorfor vælge mig som hyggepianist til jeres bryllupsfest?

 • Fordi levende musik løfter stemningen
 • Fordi jeg bidrager til den hyggelige og festlige stemning på en diskret og professionel måde
 • Fordi jeg spiller til sangene og dermed “støtter op” om festdeltagernes sangstemmer
 • Fordi jeg har stor erfaring
 • Fordi folk plejer at være særdeles tilfredse
 • Fordi din fest ikke kan gøres om
 • Fordi mine priser er meget konkurrencedygtige

Jeg spiller til alle forskellig typer af bryllupper

 • Bryllup
 • Guldbryllup
 • Sølvbryllup

Pris for underholdning til bryllup

Bryllup med seks timers hyggepiano/dinnermusik og live musik: 3500,- kr. (plus kørsel)

 


Skal jeg ringe dig op vedrørende stille musik til jeres bryllup?
Det er ganske uforpligtende og jeg bruger kun oplysningerne for at ringe dig op.

 


Jeg dækker hele Jylland, fra Nordjylland, Midtjylland og Sønderjylland. Af byer kan jeg nævne. Aarhus, Randers Aalborg, Sønderborg, Vejle. Skulle du have spørgsmål om jeg kan komme og spille til jeres bryllupsfest, tøv ikke med at kontakte mig.

Pianist – Musik til bryllup

Som pianist sætter jeg en ære i musikken, og ved hvilken indflydelse det har på jer. Musik der er spillet med omtanke og kærlighed, vil blive modtaget så i vil mærke en samhørighed med musikken.

Vi kender alle det at høre et nummer der bringer minderne frem. Jeg vil gøre mit yderste for at frembringe det samme i forhold til jeres gæster. Sammen finder vi det der skal spilles ved jeres bryllup.

Jeg har mange års erfaring og det giver mig et overskud i den stille dinnermusik til at følge jeres humør og stemning. På denne måde bringer musikken jer tætter sammen.

Jeg ser frem til at kunne være med til at gøre jeres fest uforglemmelig.

Den perfekte musik til bryllup starter når gæsterne ankommer til receptionen.

Når i er ved at planlægge jeres bryllupsfest og kommer til musikken. Så er det vigtigt at overveje om det er en slags gennem hele dagen eller om der skal flere til.

Som professionel pianist har jeg erfaringen under spisning og ved velkomsten. Der skaber jeg den helt rigtige stemning blandt jeres gæster.

Den musik jeg spiller, er stille baggrundsmusik. Hvor det er muligt at høre hvad der bliver sagt, og generelt at føre en samtale.

Det er utroligt vigtigt for hvordan festen kommer til at være at stemningen bliver skabt fra starten. På den måde vil det kunne mærkes gennem hele dagen og aftenen.

Jeg spiller ikke dansemusik, så jeg klarer musikken under velkomst og igennem middagen. Derefter kommer der typisk et bryllupsband og tager over hen under aften. Det passe når gæster og værter er ved at være i godt humør og der skal til at danses.

Til ethvert bryllup hører der også de obligatoriske festsange. Der har vi nok alle prøvet at blive lidt pinligt berørte under sangen. Hvor vores stemmer måske ikke lever helt op til X-factor niveau. Der kan jeg med mine toner fra klaveret være med til at understøtte og hjælpe jer alle. PS. Jeg kan heller ikke selv synge.

Med hensyn til min erfaring går den meget langt tilbage. Jeg har altid interesseret mig for musik. Ret tidligt var det tonerne fra klaveret og senere pianoet der fylder stuen hjemme ved os.

Så det har altid været en dal af mig og mine omgivelser med den stille pianomusik. Der er simpelthen ikke noget bedre, end at se og mærke musikken, og den positive påvirkning det har på hver af os.

Musik til bryllup. Stemningsskabende og professionelt – giv jeres gæster den bedste oplevelse under middagen

Få en uforglemmelig oplevelse!

Send en besked og jeg ringer dig op.