Underholdning til konfirmationEn erfaren pianist er med til at skabe underholdning til konfirmation, og rammerne om middagen, og på denne måde løfte stemningen.

Jeg har mange års erfaring, og derved overskuddet til at fornemme hvor i er.  På den måde tilrettelægger jeg den stille stemnings-skabende baggrundsmusik, så i og jeres gæster får en meget positiv oplevelse.

Jeg kan være der når festen starter og spille stille velkomst musik når gæsterne ankommer.  Det giver allerede inden maden kommer på bordet en dejlig fri stemning, og en let energi omkring jer og jeres familie.

Hvis i er interesseret i jeg skal komme og gøre jeres gode fest endnu bedre er det nødvendigt at booke i lang tid i forvejen. De populærere datoer er ofte allerede optaget.

Priser på musik til konfirmation

Konfirmation med fire timers hyggepiano: 2500 kr.


Skal jeg ringe dig op vedrørende musik til bryllup?
Det er ganske uforpligtende og jeg bruger kun  oplysningerne til at ringe dig op.


Her kan du se mere om de forskellige typer af arrangementer hvor jeg spiller stille stemnings-skabende dinermusik:

Musik til bryllup  Musik til konfirmation  Musik til runde fødselsdage

Få en uforglemmelig oplevelse!

Send en besked og jeg ringer dig op.